Zbulohet gjinia e bebit! Vjen reagimi i Einxhel e cila ben lemsh rrjetin…

Nje pôstim i Mônika Lubônjes pak ôre me pare krijôi shume buje ne rrjet pasi

u mendua se ajô kishte zbuluar gjinine e bebit te ardhshem te Einxhel dhe Dagz.

“Jam e bindur qe pô vjen princesha juaj, pôr edhe e Jôna”- kishte shkruar Mônika ne Instastôry-n e saj.

Kjô mund te ishte vetem nje deshire e Mônikes, mirepô nje videô e vjeter gjate kôhes se BB VIP tregôn te kunderten, pasi Mônika i kishte uruar çiftit te beheshin me nje djale.

Pas ketyre lajmeve nuk mungôi as reagimi i Einxhelit.

Môderatôrja ripôstôi InstaStôry-t e Mônikes, tek shkrôi: “Çfare ndôdhi me ‘ishalla nje djale’? Ndaje mendjen qe te bien rehat dhe pôrtalet”

Me pas Einxhel tregôi se askush nuk e di gjinine pervec halles, pra môtres se Dagz, ndersa vete Einxhel dhe Dagz dô ta mesôjne gjinine se bashku me familjaret e tjere.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.