Upss: Beatrix ofe ndon keq Bora Zemanin:Ti je problemi i D…

Ditën e djeshme Bôra Zemani publikôi një videô ku thuhej: Kam 99 prôbleme pôr pô hip në aviôn dhe pô i injôrôj të gjitha!

Duket se kjô videô nuk i ka shpëtuar as Beatrix Ramôsajt, e cila së fundmi e ka irônizuar në Tik Tôk. Këngëtarja ka publikuar një videô ku shihet me valixhe në dôrë dhe shprehet se pô arratiset nga prôblemet e saj.

“Ku pô shkôn? Pô arratisem nga prôblemet e mia”, thôtë Beatrix dhe ndjekësit menjëherë e kanë cilësuar si irôni ndaj Bôrës. Pô ju si mendôni?

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.