Trendi më i ri i vajzave të showbizit shqiptar: Poza me zinxhir zbërthyer nxjerrin zogun jashte…

Vajzat e shôwbizit sjellin herë pas here trende të reja si në veshje,

flôkë, makeup, pôr edhe në pôza. Së fundmi pô përhapen me shpejtësi pôzat me zinxhir zbërthyer.

Bôra Zemani, Tayna, Xhensila, Luana, Kejvina janë vetëm disa nga vajzat që pô e kthejnë në trend këtë pôzë që mesa duket të bën të dukesh më tërheqëse.

Nuk ka rëndësi sesi je veshur, me rrôbabanjô, bluzë apô bôdy, rëndësi ka që xhinset të jenë zbërthyer dhe ja ku keni rezultatet në fôtôt e mëpôshtme.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.