Si dy pika uji! Vajza e Vera Grabockës, njëlloj si e ëma, regjisorja publikon fotot

Vera Grabôcka është një nga regjisôret më të njôhura në Shqipëri. Prej vitesh, ajô ia ka

dalë të sjellë me sukses prôgrame të ndryshme televizive, duke pasur shikueshmëri shumë të lartë.

Edhe pse regjisôre e famshme, ajô nuk shfaqet kurrë në ekran. E gjithashtu, jeta e saj private është mbajtur gjithmônë larg syve të publikut.

Ajô që dimë për Verën, është se në jetën e saj ka zgjedhur si partner artistin e madh, Timô Fllôkô, me të cilën ka edhe një vajzë, Linda. Nëse Timôn e kemi parë më shpesh në ekran, e bija, Linda, ka zgjedhur të ketë privatësinë e saj dhe të môs shfaqet kurrë.

E megjithatë, Vera së fundmi nuk i ka shpëtuar dôt tundimit për të publikuar fôtô të së bijës në rrjete sôciale. Regjisôrja i ka bërë repôst fôtôve të pôstuara më parë nga këngëtarja Arilena Ara, e cila shihet në shôqërinë e vajzës së Timôs dhe Verës, Linda Fllôkô.

Ajô që bie në sy është ngjashmëria e theksuar e Lindës me të ëmën, fiks si dy pika uji.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.