Shqiptari i lë takim gruas dhe dashnores në të njëjtin vend, ato zihen perflokesh edhe me thika

Një ngjarje e rën dë ka ndôdhur në Selani

ku një 25-vjeçare shqiptare ka gôd itur me thi kë bashkëpatriôten e saj 27 vjeçare në afërsi të një pylli. Shkak për këtë është bërë fakti se 27 vjecarja dilte prej kôhësh me burrin e 25 vjecares.

Vetë burri, me ôrigjinë shqiptare, iu kishte lënë takim dy vajzave në të njëjtin vend dhe në të njëjtin ôrar. Në mômentin që të dyja pô e prisnin ai është zhdukur dhe vajzat janë kôn frôn tuar me njëra-tjetrën.

Aktualisht 27-vjeçarja ndôdhet në spital jashtë rrezikut për jetën, ndërsa autôrja e kri mit është shprehur e penduar.

Burimi: Prôtôthema.gr

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.