Rudina Dembacaj futet në sallë dhe i lë amanet Mark Frrokut: Gjysmen e pasurise lerja meka…

Rudina Dembacaj ka kryer së fundmi një injeksiôn

“pak të vështirë”, siç shprehet ajô. Aktôrja ka publikuar një fôtô nga shtrati i spitalit duke thënë se para se të hyjë në sallë i ka lënë një amanet Markut.

Më tej, Rudina ka sqaruar se nuk bëhej fjalë për një amanet seriôz. “Që të sqarôhem ishte thjesht një injeksiôn (jô ndërhyrje) pak i vështirë që duhej bërë me anestezi. Nuk e kisha amanet seriôz. Më tepër për të ç’tensiônuar Markun”, ka shkruar ajô.

Aktôrja nuk ka dhënë detaje të tjera rreth gjendjes së saj shëndetësôre.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.