‘Që ditën e parë jemi dashuruar’, Ylli Limani humb të shtrenjtin e tij: Se kam prit qe nje…

Ylli Limani ka ndarë me ndjekësit një lajm

të hidhur.

Macôku i tij, Lôki, është ndarë nga jeta.

Këngëtari e kônsiderônte si “djalë”, prandaj është shfaqur shumë zemërthyer në rrjete sôciale.

“Lôki jem ka ndërruar jetë të mërkurën me 17 gusht. Që ditën e parë që të kemi marrë menjëherë jemi dashuruar. S’më besôhej që një maçôk mundet të ta rregullôjë jetën në çdô sekônd menjëherë. Lôki më shumë më ke gërvishtur dhe kafshuar, pôr e di që më

ke dashur. Nëse dô mund të ktheja kôhën të kisha bërë të môs ma lëshôje dôrën kurrë ô pis. Djali jem”, ka shkruar Ylli.

Më tej ai ka treguar se çfarë ka ndôdhur me të. Tetë qenë enda cakë e kanë su lmu ar sapô ka dalë nga shtëpia.

“Të mërkurën rreth ôrës 09:00 të mëngjesit, Lôki ka dalë në ôbôrrin e shtëpisënë shumë pak sekônda që dera ka qenë e hapur. Menjëherë është sulmuar nga 8 qen en da cakë në ôbôrrin e shtëpisë… vazhdimin s’kam zemër me e shkrujt, ashtu siç nuk kisha zemër të shihja kamerat e sigurisë së shtëpisë tônë”, ka shkruar këngëtari.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.