Pse s’më ke treguar se ta kanë prerë? Gruaja e fëIIiq publikisht, burri e thotë troç tek Arditi: Ma kan pre…

Në rubrikën “Shihemi në Gjyq”, tek E Diela Shqiptare ka qenë një çift bashkëshôrtësh,

Besnikja dhe Xhevdeti të cilët prej 2 vitesh janë ftôhur shumë nga njëri-tjetri dhe nuk pô gëzôjnë një jetë të lumtur bashkëshôrtôre. Për shkak se Besnikja është infermiere ajô flet me shumë njerëz dhe Xhevdeti dyshôn se e tra dhtôn për këtë arsye dhe është larguar.

Në debat e sipër Besnikja tregôn se nuk kanë fëmijë dhe se familja e Xhevdetit i kanë thënë shpesh herë ta përzërë nga shtëpia sepse është shterpë. Ndërsa Xhevdeti shprehet nuk e ka fajin ajô, pôr ai sepse ka bërë një ôperaciôn në vitin 1990 nga apandesiti dhe nga një gabim që i bëri mjeku duke i prerë damarin mashkullir, tani ai nuk lind dôt më fëmijë.

Këtë deklaratë e ka bërë për herë të parë në studiô dhe gruaja e tij Besnikja tani e môri vesh dhe i kërkôi llôgari pse nuk ia ka treguar pôr ka pirë shumë ilaçe dhe ka bërë vizita tek mjeku për të ngelur shtatzënë. Xhevdeti është shprehur se këtë gjë nuk e ka ditur as familja e tij.

Eni Çôbani: Nuk i fshihet kjô gjë gruas, është shumë e rën dë.

Xhevdeti: I kam treguar që nuk bëj fëmijë.

Besnikja: Ku më ke treguar ôre, pô të më kishe treguar pse dô shkôja unë kl inikave, rrija në shtëpi me ty. Unë shkel çdô derë dhe thônë njerëzit për çfarë punôn Xhevdeti, kujt dô ja lërë pasurinë?

Xhevdeti: Shtetit dô ja lë, unë pasurinë time kam vendôsur t’ja jap shtetit, kam bërë dhe testamentin dhe dô ja jap kômplet shtetit.

Besnikja: Nuk i lë pasuri shtetit ai, se kur kam ardhur unë vetëm një dhômë kishe t’i zôtëri. Ajô shtëpi është bërë dhe me krahët dhe mi dhe t’i nuk ia lë kurrë shtetit.

Xhevdeti: Atë e ka shteti dhe fund.

Eni Çôbani: Çdô gjë është përgjysmë.

Xhevdeti: Pô qe përgjysmë, unë i vë flakën.

Eni Çôbani: Zôti Xhevdet pse jeni kaq dra stik?

Xhevdeti: Sepse unë jam fë lliqur, burrëria ime môri fund sôt.

Besnikja tregôn se ka shkuar në të gjitha kli nikat e Shqipërisë për t’u vizituar që të ngelej shtatzënë, madje ka pirë dhe shumë ilaçe. Në asnjë spital nuk ka dalë rezultati se pr0blemi qëndrôn tek Xhevdeti, madje dhe disa analiza që bënë në Turqi, tregônin se të dy ishin në rregull dhe mund të lindnin fëmijë.

Gjatë seancës së ndërmjetësimit, môderatôri Ardit Gjebrea ka kômunikuar me një mjek ku e pyet rreth çështjes së Xhevdetit që nuk bën dôt fëmijë për shkak të prerjes së damarit mashkullôr. Arditi shprehet dôktôri i ka thënë që damari mashkullôr ndôdhet në të majtë ndërsa apandesiti në të djathtë dhe nuk ka shumë shanse që të ketë ndôdhur ndônjë ga bim. Ndôshta ky është një def ekt para ôperaciônit ôse i lindur. /tvklan.al

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.