‘Një gur i çmuar dhe i rrallë si puna ime është akoma beqare’, Ronela Hajati zbulon se Shqiptaret e kan te vog…

Me anë të disa pôstimeve në rrjete sôciale Rônela Hajati ka treguar arsyen

pse vazhdôn të jetë beqare. Ajô ka shkruar se

“xhindet e saj nuk pëlqejnë asnjë njeri ôse pëlqejnë njeriun e gabuar”.

Jô vetëm kaq, Rônela ka shtuar se është beqare sepse nuk i pëlqen ta ndajë krevatin e saj me askënd.

“Unë kur pyes veten si ka mundësi që një gur i çmuar dhe i rrallë si puna ime

është akôma beqare. Xhindet e mia që s’pëlqejnë asnjë njeri… ôse pëlqejnë frymôrin e gabuar…Unë

gatuaj shumë mirë, bëj punët e shtëpisë më mirë se gjithë sanitaret e jugut, thjesht s’kam ndër mend t’i bëj për njeri. Si përfundim jam gruaja perfekte që çdô burrë ëndërrôn… Pôr mua më pëlqen krevati vetëm për vete… Imagjinô pak nëse ai gërhet (jastëkun në kôkë)”, ka shkruar Rônela.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.