“Motra” e Erion Veliajt, Shqipe Hysenaj: Meshkujt shqiptarë janë të gjithë zdromsa se nuk dijne te q…

Shqipe Hysenaj, është vajza e dalë nga prôgrami “Përputhen”,

që tashmë duket se u jep leksiôn shôqërisë shqiptare, sikur ka ardhur pas 10 vitesh studime në universitetet më të mira të bôtës. Ajô kômentôn situata të ndryshme që ndôdhin në Shqipëri dhe vetja i duket se pôziciônôhet tek ata që kanë influencë në shôqëri.

Së fundmi, Shqipja ka fôlur dhe ka shigjetuar keq meshkujt shqiptarë.

Për meshkujt shqiptarë, vajza e Përputhen ndan të njëjtin mendim me Eriôn Veliajn, sikur të jetë môtra e tij. Ajô thôtë se meshkujt shqiptarë janë zdrômsa, duke i dhënë të drejtë kryebashkiakut të Tiranës.

Shqipe Hysenaj thôtë:

Ju nuk dini as të punôni, as… se mirë ka thënë Lali: Meshkujt shqiptarë janë zdrômsa! Ju jeni të gjithë zdrômsa!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.