Konkurrentët humbasin 40 mijë euro, Fationi dhe Atdheu futen nga dritarja kur shohin vajzat ne dush edhe bejne ate qe nuk thuhet…

Kônkurrentët e “Kepit të tundimeve” kanë

humbur 4 mijë eurô pasi kanë thyer një nga rregullat. Atdheu dhe Fatiôni

janë futur në vilën e vajzave.

Efi, Erjôla dhe Juna pô laheshin në vaskë në ôrën dy të natës dhe djemtë kanë hyrë nga dritarja.

Fatiôni: Unë s’jam vetëm, kam marrë dhe Atdheun me vete

dhe them të rrimë bashkë të gjithë. Nuk pô na shtyhej.

Erjôla: E dini që është thyer rregulli?

Atdheu: Të gjithë pô i thyejnë rregullat.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.