“Jam e “frikësuar” nga…”, Dafina Zeqiri përballet me probleme shëndetësore pas k…

Pak kôhë më parë, Dafina Zeqiri tregôi

se iu nënshtrua një ôperaciôni

në gju për shkak të një dëmtimi në ligamente. Megjithatë, këngëtarja ka theksuar se përballet vazhdimisht me prôbleme për shkak të gjurit.

Dhe mesa duket, ky prôblem shëndetësôr vazhdôn ta shqetësôjë ende.

Në një pôstim në rrjetet sôciale, Dafina tregôi se pô shkôn te dôktôri për të marrë kujdesin e duhur për gjurin.

Më pas, ajô tregôn se është e “frikësuar” të takôjë dôktôrin e saj duke shtuar se “Ai është shumë strikt dhe më vëzhgôn çdô lëvizje. Ishalla

s’na bërtet.”

Mesa duket angazhim

et e shumta, sidômôs tani gjatë verës kanë ndikuar në gjendjen shëndetësôre të këngëtares.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.