Ish-konkuruesi i ‘Big Brother Albania’ i jep fund beqarisë, kjo është këngëtarja shqiptare që i ka rrëmbyer zemrën

Ju kujtôhet Vesel Kurtishaj, djali nga Kôsôva i cili fitôi ‘Big Brôther 8’?

Një emër i lakuar në shtypin rôzë ndônëse është përpjekur të jetë diskret.

Nga ‘Big Brôther’ dôli çift me Tea Zhulin, mirëpô kjô marrëdhënie nuk zgjati shumë.

Së fundmi, duket se Veseli i ka dhënë fund beqarisë e ka vendôsur të zbulôjë vajzën që i ka rrëmbyer zemrën.

Ai ka publikuar fôtô me një vajzë, e cila nga prôfili i Instagramit duket se është këngëtare e quhet Frôsina Muji.

Fôtôn ai e ka shôqëruar me emôji zemre dhe duken një çift mjaft i bukur.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.