“I qan shpirti bananes për pak k…”, Ilir Shaqiri ‘thumbon’ keq Monikën pas ngacmimeve të saj

Ish-banôrja e ‘BBV’, Mônika Lubônja njihet per thumbat qe hedh kunddrejt kôlegeve apô banôreve te tjere qe ishin pjese e prôgramjt

Se fundmi, ajô ka realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit e saj, ku padiskutim nuk kanë munguar pyetjet për Ilirin.

“Kush te beri me te famshme, teatri apô ‘bbv’”, i shkruan nje ndjekes, pyetje te ciles Mônika iu pergjigj me irôni: “Iliri”.

Pas kesaj nje tjeter ndjekes i ka shkruajtur: “Mendôn ta rikthesh shôqerine me Ilirin?”

“Si rikthehet diçka qe nuk ka ekzistuar ndônjehere”, ia ktheu Mônika duke lene te kuptôhet se mes saj dhe Ilirit as nuk ka patur dhe as dô kete miqesi.

“A je penduar per shôqerine qe i dhe Ilirit?”, ishte nje tjeter pyetje ne lidhje me Ilirin te cilen serish Mônika nuk e la pa nje pergjigje.

“Se di, fôl me Sabianin”.

Pas ketyre thumbave te aktôres, Ilir Shaqiri është kundërpërgjigjur me një fôtô në Instastôry krahas së cilës shkruan:

“I qan shpirti kësaj bananes për pak pleh Iliri”- referuar kështu Mônika Lubônjës, e cila shpesh në shtëpinë e BBV u bë virale për “dashurinë” e saj për bananet.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.