Cfarë ndodhi! Ardit Gjebrea GODITET nga i ftuari në emisionin e ti

Fatmiri tregòi

se si ishte ma.shtrùar nga një firmë ndërtùese në qytetin e Fierit si për hyrjen që kishte blerë me emër të tij, pòr me paratë e vëllait Petrò, ashtù edhe për hyrjen tjetër që kishte blerë vëllai i tyre, Andòni.

Ai madje tha se këtë ma.shtrim Andòni nùk e përballòi dòt, dùke ù sëm.ùrë e fatkeqësisht dùke hùmbùr jetën një vit më parë.

Fatmiri: Shkòjmë me vëllain atje, me Andònin. Në mòmentin që ka parë pòrtën e vendòsùr, mòri një ngjyrë nga fytyra. Jò ngjyrë të v.dekùri, pòr një ngjyrë që ùnë nùk e shikòja dòt. Në mòmentin që zbritëm pòshtë, ishte një llòj si të ishte shùmë i pirë.

E imagjinòn? Nga ai mòment, pas dy javësh, vëllai, se më dha shkak edhe ky palaçùa tani. Dò të kërkòj falje, jù kërkòj falje… Nga ai mòment që gjeti hyrjen të zënë edhe vëllai tjetër, pas dy javësh fillòi dhe pò na thòshte jam i këpùtùr, jam i këpùtùr.

E çòjmë në Greqi, pòr pasi bëmë shùmë gjëra, për mòs ta zgjatùr, vëllai bën afërsisht një vit që na v diq, 46 vjeç. Sebep ù bë, apartamenti. ù bë palaçùa, prònari i firmës, Eqerem Mehmetaj dhe Agròn Seitaj, kùshëriri i tij.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.