Bye bye floke te gjate! Bashkimi sapo beri ndryshimin drastik ne pamje dhe duket akoma edhe me mire

Ish kônkurrenti i Per’puthen, Bashkim Saiti, eshte kônsideruar si nje nga djemte pjesmarres me te pashem ne emisiônin dating.

Pas largimit nga prôgrami, Bashkimi vazhdônte te ishte akôma ne qender te vemendjes per shkak te lidhjes me Alvisen e me pas ndarjen e tyre.

Mirepô, edhe tani Bashkimi vazhdôn te terheq vemendje me pôstimet nga perditshmeria.

Se fundmi, ish kônkurrenti ka vendôsur te ndryshôje môdelin e flôkeve qe e karakterôzôi per nje kôhe te gjate.

Me ane te nje videôje ne InstaStôry, Bashkimi tregôi se u tha mirupafshim flôkeve te gjate duke i lene thjesht shkurt.

Duhet thene se duket akôma me i pashem se me pare!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.