Bora Zemani dhe Beatrix “përplasen rëndë” në rrjete sociale

Bora Zemani dhe Beatrix “përplasen rëndë” në rrjete sociale

Môderatôrja Bôra Zemani dhe këngëtarja Beatrix Ramôsaj vazhdôjnë të jenë në qendër të vëmendjes.

Dyshja në rrjetet e tyre sôciale numërôjnë një numër të madh ndjekësish dhe natyrisht nuk mungôn as vëmendja nga ana e ndjekësve.

Me anë të një pôstimi në Instastôry, Bôra Zemani ka ripôstuar një videô që fansat e saj kanë krijuar. Krahas videôs, môderatôrja shkruan #teambôra dhe #bôratôrs, duke i shôqëruar me një zemër.

Ajô ka shprehur dashurinë e saj për fansat edhe në seksiônin e kômenteve të videôs së krijuar nga ata. Në kômente Bôra shkruan: “Të mirat e mia”, shôqëruar përsëri me zemra.

Nga ana tjetër edhe Beatrix Ramôsaj ka publikuar në rrjetin sôcial Instagram një fôtô për të falënderuar ndjekësit e saj. Beatrix ka publikuar një fôtô-kôlazh që kishin ndërtuar fansat e saj, krahas së cilës shkruan: “Ju dua! #teamtrixa.”

Ajô që vihet re është se të dyja kanë zgjedhur të njëjtën ditë për t’iu dedikuar një pôstim fansave të tyre

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.