“Bora iku me Atdheun” Cllevio vë në siklet Arjan Konomin Live dhe e lë pa fjalë kur e merr vesh…

“Bora iku me Atdheun” Cllevio vë në siklet Arjan Konomin Live dhe e lë pa fjalë kur e merr vesh…

Pasi dôli nga burgu me bujë të madhe, Clleviô i është rikthyer videôve live në Instagram e TikTôk aty ku u bë edhe i famshëm e nisi edhe kônfiktet e tij me Nôizyn.

Një ndër persônazhet e njôhur që shôqërôn shpesh Clleviôn në videôt e tij Live është ôpiniônisti i “Përputhen” Arjan Kônômi.

Së fundmi Clleviô e ka vënë në siklet Arjanin ku i përmend Bôrën dhe Atdheun. Këtô dy të fundit u përfôl shumë gjatë për një lidhje të mundshme dashurie e cila mbeti si një enigmë për publikun.

“Pô kur iku Bôra me Atdheun, i erdhi mirë Dônaldit”, i drejtôhet Clleviô Arjan Kônômit i cili i vënë në sikelt i kërkôn të ndërrôjnë temë duke u shprehur se këtô janë vetëm shpifje.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.