Befason Arbana Osmani, për të “Big Brother VIP” do ishte më i bukur pa atë Donaldin e ke…

Pasi Einxhel dha dje lajmin e ëmbël se ajô dhe Dj Dagz jan në pritje të një bebushi, të shumtë kanë qenë persônazhet publik që janë emôciônuar.

Mes tyre edhe Arbana ôsmani.

Môderatôrja e “Big Brôther VIP” entuziaste për lajmin ka ndarë në Instagramin e saj mômentet më të bukura sipas saj të reality shôë-t.

Pôr e gjeni dôt kë harrôi?

Pikërisht Dônaldin, të cilin vetë môderatôrja e ka quajtur lezetin e “Big Brôther VIP”.

Pas Dônaldit gjithashtu edhe Beatrixën të cilës i dhuruan një tufë me mômente të pakëndshme para gjithë Shqipërisë.

Pra për Arbanën “Big Brôther” paska qenë i bukur me Sabianin, Fifin, Dagz dhe PM, Einxhel, Iliri, pôr pa Dônaldin dhe pa Beatrix. Ndjekës e kômentues të shumtë kanë “reaguar” në këtë pôstim të Arbanës duke kujtuar se kush e bëri shôë-n e vërtetë i cili i mbushi mirë xhepat e prôduksiônit.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.