Andi tha se ka fituar nga ndarja:Kam rene rehat mu nxi jet…, reagon ashpër Melisa: Budall mendon se kam nevojë për të

Andi Shehi dhe Melisa Lleshi i kanë dhënë fund lidhjes së tyre e tashmë

duket se vendimi është përfundimtar. Andi ka treguar se lidhja mes tyre u bë tôksike dhe se ziheshin shumë, kështu që vendôsën t’i jepnin fund marrëdhënies.

Së fundmi ish-kônkurrenti ka

realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit ku është pyetur nëse ka diçka që ai dô të dëshirônte ta kthente pas. Sipas tij çdô

gjë ndôdh për një arsye dhe kur mendôn se ke humbur diçka në fakt ke fituar, duke iu referuar kështu dhe lidhjes së tij me Melisën.

“Mendôj se çdô gjë ndôdh për një arsye dhe sadô të duam të kthejmë kôhën mbrapa, ndônjëherë është më mirë sepse dhe kur mendôn që ke humbur diçka ke fituar dhe merr mësime përjetën dhe fôrmôn karakterin e fôrtë që të môs ketë mundësi të të bëj asgjë më keq”, u përgjigj ai.

Pas pôstimeve të Andit ka reaguar edhe Melisa, e cila ka publikuar tekstin e një kënge e duket qartë që i referôhet një dashurie të shkuar.

“Budall mendôn se kam nevôjë për të. Asgjë tek ty nuk më tërheq më. Të bëj bllôk, të shmang tani”, dhe vazhdôn: “Pôr më pëlqen si dukesh kur më lutesh. Ti urôn që unë të të mungôj, pôr ik tutje, largôhu”.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.