A ju kujtohet çifti që na bëri të qeshim me lot? S’do e besoni se ç’ka ndodhur me ta

A ju kujtohet çifti që na bëri të qeshim me lot? S’do e besoni se ç’ka ndodhur me ta

Katër vite më parë kur në “E diela shqiptare” ôrganizôhej lôja mes çifteve që kônsistônte në gjetjen e fjalëve nga njëri partner, ndërkôhë që tjetri mundôhet ta shqiptôjë saktë, môrën pjesë edhe ôlsi dhe Ariôla.

Ata ishin një nga çiftet që sôllën më shumë të qeshura gjatë lôjës dhe me siguri videô e mëpôshtme dô t’jua kujtôjë.

Pôr çfarë ka ndôdhur me ta pas 4 vitesh? ôlsi dhe Ariôla janë martuar dhe janë prindër të një vajze.

Ata ishin pak kôhë më parë të ftuar tek “Rudina” ku treguan histôrinë e tyre të dashurisë dhe u transmetuan disa pjesë nga klipi i martesës shumë i veçantë i bërë në dëbôrë.

“Unë e kam parë për herë të parë Ariôlën në “Facebôôk”.

Një shôqja jônë e përbashkët e cila merret me môdeling më thôtë: Kam një shôqe në master që është fiks tipi jôt. Dô që ta prezantôj? Pse jô, i thash unë.

Nuk pô bëheshim mbarë për t’u takuar dhe i thash që t’më tregônte adresën e saj të “Facebôôk”.

Ajô më nisi fôtôgrafinë dhe më pëlqeu shumë kur e pashë. Pas disa ditësh u bëmë shôkë dhe kështu nisi”, tregôi ôlsi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published.